Un copil înecat într-un râu revine la viață după ce femeia striga către Dumnezeu

Un copilul înecat într-un râu revine la viață după ce femeia striga către Dumnezeu

SUA – Un copil a fost scos fără semn de viață dintr-un vehicul care a căzut în râu. O femeie care a văzut intamplarea, a început să roage sis a strige la Dumnezeu să facă un miracol, iar câteva minute mai târziu copilul a început să respire.

Tornadele care au lovit Texas-ul in ultima vreme au provocat diverse daune și au lăsat patru morți și mai mult de 50 de răniți in urma. În aceste condiții, o camionetă cu trei persoane a fost lovită de o puternica vijelie care a impins masina într-un râu.

Mai mulți oameni care conduceau cu vehiculele prin zonă, lângă Myrtle Springs, se opreau pe margine și au venit pentru a ajuta la salvarea unui bărbat și a celor doi copii care au fost prinși pe bancheta din spate in rau. Camionul a fost întors și înăuntru a fost Phillip Ocheltree, în vârstă de 25 de ani, împreună cu cei doi copii ai lui.

În timp ce apa pătrundea în interiorul vehiculului, a devenit dificilă deschiderea ușilor pentru evacuarea lor, voluntarii trebuind să spargă luneta cât mai repede posibil. Când un om a reușit să scoată copilul afară, și-a dat seama că băiatul era inconștient, palid și nu respira, el credea că e mort.

În acel moment o femeie s-a apropiat și a început să strige si sa se roage lui Dumnezeu pentru ca bebelușul să respire din nou. „În numele lui Isus, poti respira,  te rog adu înapoi copilul, Doamne! Draga Isuse, te rog, lăsa copilul să respire”, a spus femeia în rugăciune, potrivit Fox4 News via AcontecerCristiano.Net‬.

Voluntarii au continuat să resusciteze copilul și femeia a continuat să se roage, deodată copilul a început să respire și unul dintre bărbații a strigat: „Respiră!”.

Datorită ajutorului salvamarilor  și grupului de străini cu un bun spirit, copiii și tatăl lor au supraviețuit. „A fost binecuvântarea lui Dumnezeu”, un spus omul care a salvat pe copil. „Dumnezeu m-a pus acolo la momentul potrivit și pot să-i mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a permis să ajut”, a spus el. ‪

Vezi Video apasa

Citeste și CUTREMURĂTOR: Nasir Sidiki – lăsat să moară. El a spus: „Doamne, dacă eşti real, nu mă lăsa să mor!”

Citeste și MINUNE: O tumorea de pe creierul unui copilaș dispare după ce părinții ei se roagă

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.
Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Citeste și Această tânără a fost în Iad în timp ce era în moarte clinică. Mărturii cutremurătoare: cum arată lumea de dincolo
Dumnezeu sa va binecuvinteze cu viata vesnica! Amin!

Tradus si prelucrat de logosul.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Foarte emoționant..O parabolă captivantă, care îți va schimba viziunea asupra vieții

Într-o bună zi Dumnezeu a adunat toate creaturile de pe pământ, pentru a stabili care ...