Un evreu în vârstă de 101 de ani se intoarce la Hristos după ce soția sa s-a rugat timp de 24 de ani

SUA – Un bătrân evreu, în vârstă de 101 de ani, care a refuzat mereu să fie creștin, a hotărât în cele din urmă să-L accepte pe Hristos, după ce soția sa nu a renuntat si a perseverat în rugăciune timp de 24 de ani.

George Warshaw a refuzat de mai multe ori să îmbrățișeze creștinismul, dar soția lui Lou nu s-a oprit, ea a continuat rugându-se să-l primească pe Cristos ca pe Singurul său Mântuitor. „Diavolul mi-a spus că nu se va întâmpla niciodată asa  ceva”, povesteste Lou, recunoscând că s-a implinint rugaciunea sa.

„Dar eu credeam puternic că Dumnezeu poate”, a spus ea.Deși George a fost evreu, a participat cu soția sa Lou la Biserica Baptistă din Calvary din Alexandria, Louisiana. S-a așezat pe aceeași bancă pentru învățătură și un participat, de asemenea, la o clasă de studiu biblic.

Lou și alți prieteni de-a lungul anilor  nu i-au impus credința fortata lui George, au arătat dragostea creștină și s-au rugat pentru el să-L cunoască pe Cristos. În ultimele luni, George nu a reușit să continue să participe la biserică din motive de sănătate. El a fost internat într-o casă de îngrijire medicală, dar a rămas în contact permanent cu frații din biserică.

Vreme când Lou a mers să-l viziteze, s-a rugat pentru el împreună cu alți frați și s-au unit în mijlocire. Când George a hotărât să-L accepte pe Hristos și să-l recunoască ca pe Mesia Trimisiul lui Dumnezeu, atunci a inteles importanța unei relații cu Dumnezeu.

Săptămâni mai târziu s-a recuperat și a fost botezat.Pastorul bisericii, David Brooks, spune că Lou este un exemplu perfect ca urmmas al lui Isus Hristos, care a impinit porunca lui Dumnezeu, chiar și atunci când situația parea lipsită de speranță. „S-a rugat pentru soțul ei de ani de zile”, a declarat pastorul.

De la convertirea și botezul lui, Lou și George citesc Biblia când sunt împreună. „Nu mai poate vedea, așa că am citit eu Biblia, fac asta de mult timp atunci când sunt cu el”, a spus Lou. „Nu mi-am imaginat că ar dori asa de mult să audă mesajul Bibliei, este ca și cum s-ar hrănit cu Cuvântul”.

„Intoarcerea lui George reprezintă o mare lecție pentru perseverență în rugăciune, iar vremea si timpul lui Dumnezeu nu este al nostru, când cine timpul,  Dumnezeu va răspunde la rugăciune”, a spus pastorul.

Citeste și CUTREMURĂTOR: Nasir Sidiki – lăsat să moară. El a spus: „Doamne, dacă eşti real, nu mă lăsa să mor!”

Citeste și Un întreg sat budist si-a ars idolii și altarele, după ce fiul unui sef budist s-a înbolnăvit, omul lui Dumnezeu s-a rugat și s-a întâmplat o minune

Citeste și Un copil înecat într-un râu revine la viață după ce femeia striga către Dumnezeu

Poate ca ai renuntat sa te mai rogi pentru sotul, sotia sau cei dragi ai tai, ca fie mantuiti, cert este ca Dumnezeu lucreaza dupa timpul Lui, atunci cand este momentul cel mai bun.. Ce pot sa-ti transmit drag cititor, este ca noi suntem oameni simpli care paticipam la lucrarea mareata a lui Dumnezeu.

In cazul in care nu te-ai intos la Dumnezeu, nu esti mantuit, salvat sau iertat, astazi ai sansa sa spui o simpla rugaciune: Doamne Dumnezeule, te rog sa ma ierti si sa-mi dai mantuirea in schimb, te rog in numele Fiului Tau Isus Hristos care a murit pe cruce. Amin!

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.
Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Citeste și Această tânără a fost în Iad în timp ce era în moarte clinică. Mărturii cutremurătoare: cum arată lumea de dincolo
Dumnezeu sa va binecuvinteze cu viata vesnica! Amin!

Tradus si prelucrat de logosul.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...