Un întreg sat budist si-a ars idolii și altarele, după ce fiul unui sef budist s-a înbolnăvit, omul lui Dumnezeu s-a rugat și s-a întâmplat o minune

MYANMAR – Un întreg sat budist si-a ars idolii și altarele, după ce au văzut vindecarea miraculoasă a unui fiu al șefului satului, prin rugăciunea unui evanghelist.

Întâmplarea acesta a fost raportată de Dano, un creștin, fost soldat care a fost in armată în urmă 61 de ani din Myanmar.El în prezent călătorește prin sate pentru vestirea și predicarea Evangheliei celor care nu cunosc pe Dumnezeu.

Dano a fost crescută într-o familie creștină de către părinții săi, care practicau credința. Când era mai tânăr, el s-a înscris în armată și a avut experiență de luptă în prima linie, luptând împotriva rebelilor chinezi.

„Vrăjmașii noștri ne-au atacat, ne-au împușcat și minele de teren au explodat”, a spus el într-un interviu pentru Open Doors. După opt ani de serviciu în armată, Dano nu avea nici o nu știa de ce viața lui a fost salvată, Dumnezeu avea un scop de a lucra cu el și de a-și sluji poporul.

Dano a început să lucreze într-o afacere cu lemn. Din acel moment, s-a dedicat exportului lemnului în Thailanda. Afacerea era bună, dar fostul soldat a continuat să simtă că era ceva ce trebuia să facă mai mult de atat. Uneori se simțea neliniștit.

Într-o zi, Dano și-a părăsit slujba pentru o clipă și a căutat un pastor creștin, căruia i-a cerut să se roage pentru el. „Când pastorul s-a rugat pentru mine, am simtit că toate îndoielile și îngrijorările mele au dispărut, duhul meu a fost revigorat și am fost plin de pace”.

După această experiență, Dano a fost împăcat cu Domnul și s-a întors la biserică, s-a implicat în lucrarea de evanghelizare și a ieșit să împărtășească Evanghelia, venind într-un sat Budist  unde s-a oferit să învețe si să arate copiilor subiectele școlii. El fiind avertizat să nu evanghelizeze sau să vorbească despre Isus.

În ciuda interdicției, Dano a împărtășit învățăturile lui Domnul Isus și s-a rugat pentru sateni, până când a fost pârât șefului satului și a fost alungat din sat. El nu a renunțat, a venit în oraș în zori și s-a rugat fără să observe pe cineva „Eu obișnuisem să ma rog către Domnul pentru acel pământ, pentru cei de acolo.”

Familia mea și cu mine am început să ne rugăm cu același scop și, în ciuda amenințărilor, nu am avut niciodată teamă, dar am continuat să ne încredem în Domnul „, a spus el.

Într-o zi, fiul șefului satului a devenit grav bolnav și a fost dus la doctori, vindecători, vrăjitori, călugări budiști și nimeni nu a putut să-l ajute. Șeful și-a adus aminte că Dano se ruga pentru vindecare și a trimis pe cineva sa-l cheme pentru el.

Când Dano a venit în sat, s-a rugat pentru tânărul bolnav în numele lui Isus și s-a vindecat în mod miraculos. Satenii au fost surprinși și uimiti, ei o zi au ars toti idolii și adăposturile care adaposteau acestea în sat.

Cel mai mare miracol a fost că șeful satului și familia sa, împreună cu alte patru familii, l-au acceptat pe Cristos ca Domn. Mai târziu, alți săteni au venit să-L cunoască pe Cristos. Cei care s-au opus predicării Cuvantului Evangheliei astazi ei sunt creștini.

În prezent, Dano este pastor al unei biserici din acel oraș și lucrează si are in plan de a ajunge mesajul lui Isus Hristos si la popoare budiste.

Citeste și CUTREMURĂTOR: Nasir Sidiki – lăsat să moară. El a spus: „Doamne, dacă eşti real, nu mă lăsa să mor!”

Citeste și Un copil înecat într-un râu revine la viață după ce femeia striga către Dumnezeu

Citeste și MINUNE: O tumorea de pe creierul unui copilaș dispare după ce părinții ei se roagă

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.
Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Citeste și Această tânără a fost în Iad în timp ce era în moarte clinică. Mărturii cutremurătoare: cum arată lumea de dincolo
Dumnezeu sa va binecuvinteze cu viata vesnica! Amin!

Tradus si prelucrat de logosul.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...