Un mulsuman a fost vindecat de o boala gravă dupa ce L-a acceptat pe Hristos

TURCIA – Un musulman refugiat, grav bolnav și în pragul morții, a fost vindecat în mod miraculos, după ce a hotărât să-l accepte pe Hristos ca Domn și Mântuitor.

Acum, el și familia sa sunt urmași credincioși ai lui Isus. Acest om in varsta de 70 de ani a fugit din Siria și s-a stabilit într-o tabără de refugiați din Turcia.Totdeauna credea Coranul că era singurul Cuvânt al lui Dumnezeu și era un apărător credincios al Islamului.

Cu ocazia, misiunii ,,Christian Aid” care a venit în tabăra de refugiați unde au întâlnit acest om. Musulmanul le-a arătat situația cu care se confruntă în fiecare zi. El le-a spus „Toată lumea vine aici, face o fotografie, face un film, ne înregistrează numele și nu se mai întoarce niciodată și cred ca si voi sunteti unii dintre ei”.

După două săptămâni, misionarii crestini s-au întors în tabăra de refugiați cu hrană, apă potabilă și alte obiecte de urgență. „Cand au vazut cu cutiile pe care le-am adus pentru ei, a inceput sa planga. El m-a îmbrățișat și mi-a spus. „Vă apreciem cu adevărat.

Ești singurul om din ultimii două ani care și-au păstrează cuvântul”, povesteste misionarul. După un timp, misiunea i-a dat o Biblie și timp de șase luni au vorbit despre Islam și despre Isus Hristos.  Refugiatul și-a sustinut religia, spunând că ea este singura de încredere și Coranul era adevărul revelat de Dumnezeu.

După câteva luni, omul musulman s-a inbolnăvit grav și i-a rugat pe misionari se roage si pentru el. Refugiatul i-a spus:” Nu știu dacă voi mai fi trai pana mâine, dar mesajul vostru este întotdeauna în mintea mea.

Vreau să merg in cer, dar nu știu cum.” Misionarul i-a explicat că trebuie să-L accepte pe Isus Cristos ca Mantuitoru pesonal. Apoi a început să plânga și a spus: „Nu știu dacă o pot face”. Misionarul a răspuns că ar putea face acest lucru.

Apoi a chemat pe fratele său și pe copiii lui și a spus: „Am luat decizia de a-L primi pe Isus Cristos ca Domn și Mantuitor. El spune: „A făcut aceasta deoarece, în cultura Orientului Mijlociu, religia pe care o urmează tatăl, toata familia trebuie să o urmeze. După ce a crezut în Isus, fostul musulman și-a recăpătat în mod miraculos sănătatea. Astăzi continuă să-și învețe familia cum urmeze viața creștină.

Citeste si CEASUL BIOLOGIC – Orele de refacere a organelor

Citeste si Aceasta este dovada lui Albert Einstein că Dumnezeu există! Toată lumea trebuie să citească asta

Citeste și SUNT CĂSĂTORIȚI DE 72 DE ANI. ÎNCĂ DIN TINEREȚE AU DECIS SĂ NU FACĂ NICIODATĂ UN LUCRU. PENTRU EI, ACESTA ESTE SECRETUL UNEI CĂSNICII FERICITE

Anunt important: Pentru că reteaua de socializare ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si incurajari crestine

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Tradus si prelucrat de logosul.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...