Un om de știință, evreu, recunoaște că Isus este Mesia, după ce a citit Biblia

SUA – Un cunoscut om de știință evreu a arătat că a ajuns la concluzia că Isus este Mesia , după studierea Noului Testament . 

James Tour, este un om de știință celebru cu nenumărate realizări . El este printre cei mai influenți 50 de oameni de știință din lume, are peste 650 de articole publicate, 120 de brevete și este implicat în șapte companii cu produse de nanotehnologie și electronică moleculară. 

Cu toate acestea, realizarea sa cea mai mare nu este în lumea științei. „Mai mult decât atât, ceea ce contează cel mai mult pentru mine, este că sunt un evreu care crede că Isus este Mesia ” , a spus el.

A crescut într-un cartier evreiesc aflat la periferia New York-ului, în Statele Unite, dar nu sa familiarizat cu religia. „Odată, am încercat să vorbesc cu un rabin, dar el ma ignorat, fără să-mi dea vreo explicație”, spune el. 

 La Universitatea din Syracuse, locul unde a studiat chimia, a întâlnit oameni care au pretins că sunt „creștini născuți din nou „.„Ce înseamnă acest termen ciudat, numit naștere din nou?”, a întrebat el la acel moment. 

Termenul a început să aibă sens, atunci când vorbea cu un bărbat în timpul unei călătorii, care a explicat că „păcatul” este abisul care separă omenirea de Dumnezeu .

„M- am uitat la el și am zis:  Eu nu sunt un păcătos n- am omorât pe nimeni, n- am furat, n-am spart  o bancă… Cum aș putea să fiu un păcătos?”, a spus Tour. Omul cita Romani 3:23 , care spune: „ Toți au păcătuit și sunt lipsiți de slava lui Dumnezeu „. 

„Iudaismul modern nu vorbește despre păcat . Eu nu- mi amintesc să se vorbească despre păcat în casa mea”, a spus Tour, care a fost chiar mai impresionat atunci când a aflat că Isus a învățat că , chiar și când dorești o altă femeie, este adulter. 
„M-am simțit străpuns în inimă”, își amintește Tour. „Dintr-o dată, ceva scris în Biblie, spus de Isus, care a trăit acum două mii de ani, m-a făcut să cred că sunt un păcătos „.

Intrigat, Tour a început să studieze Biblia și a  găsit scris în ea, că nu este nici o iertare a  păcatelor, fără vărsare de sânge : „În Vechiul Testament, au fost sacrificate animale și acest lucru este reprezentat în Noul Testament, prin Isus care a fost Mielul de jertjă pentru omenire . Am început să pricep modul în care un evreu trebuie să se raporteze la Noul Testament”, spune el. 

Tour a ajuns la concluzia că Isus este Mesia. „Eu am zis: Doamne, sunt un păcătos, iartă-mă, intră în viața mea „. Eram în genunchi și am simțit că Isus Hristos era în camera mea „, spune omul de știință. „Nu mi-a fost frică, tocmai am plâns. Prezența era atât de glorioasă încât nu vroiam să mă ridic. Acest sentiment incredibil de iertare a început să vină peste mine .

Când familia lui Tour a aflat de experiența lui profundă cu Isus , chimistul a trebuit să se confrunte cu respingerea , dar acest lucru nu a fost sfârșitul povestirii. „Mama mea a citit cu atenție Biblia Ea a comparat Vechiul Testament cu Noul Testament și a spus: „ Dumnezeu ne- a avertizat de mai multe ori”, spune el.

Când mama sa a împlinit 72 de ani, în cele din urmă a primit revelația despre cine este Mesia . Ea a sunat imediat pe fiul tău și i-a dat vestea: „James, nu pot să cred ce s-a întâmplat! Am citit Biblia și mi-a atins înima, astfel încât, El mi-a dat viață. Acum cred că Isus este Fiul lui Dumnezeu!”

Sursa:AcontecerCristiano.Net