Zeci de leproși aud Evanghelia și se întorc la Hristos

SUDAN – Zeci de leproși dintr-un sat îndepărtat s-au convertit si s-au intors la Hristos, după ce misionarii le-au spus despre mesajul Evangheliei. De asemenea, ei au urmărit filmul „Isus”, acordând mai multă atenție scenei în care Isus vindecă bolnavii.

Evenimentul a avut loc în Sudanul de Sud , una dintre cele mai sărace țări din lume. Stuart Bowman, misionar, explică faptul că filmul produs în 1979 a fost difuzat într-un sat de leproși, din Junglei.

„Văzând reacția acestor oameni, ei doreau să-l văda pe Isus dar mai ales cum vindeca boala oamenilor bolnavi care sufereau, pe mine m-a lăsat uimit vindecarea pe care Dumnezeu a oferit-o în inimile acestor oameni și cum le poate restaura viata, păcatele lor sunt iertate și ei ajung oameni mântuiti. Aceasta a fost o experiență frumoasă, să raman cu ei și ei să se roage și am rămas uimit să vedem aproape toți oameni cum își predau viața lui Hristos,” spune Bowman.

Desi lepra a fost eradicată în mare parte a lumii, încă este comună în locuri în care populația este săracă și nu există niciun ajutor din partea guvernului, ca și în Sudanul de Sud. Cei care suferă de lepra sunt adesea marginalizați și trăiesc în izolati de restul societății, în același fel ca în zilele lui Isus. În plus, față de consecințele bolii, mulți suferă de foame, pentru că nu pot lucra.

Grupul misionar condus de Bowman a vizitat un sat de leproși, unde trăiesc 35 de persoane. Scopul a fost să le ofere asistență medicală si să-i evanghelizeze.

„Acești oameni, mulți dintre ei nu au degetele de la maini și nici degetele de la picioare” , a reamintit el. Echipa misionară a oferit ajutor fizic și spiritual celor care au fost abandonați de societate și, eventual, nu vor avea prea mult timp să mai trăiască.

Una dintre strategiile de a face cunoscută istoria lui Hristos a fost prezentarea „Filmului lui Isus „„Producția evanghelistica care este cea mai utilizata în lume.

Bowman a reamintit faptul că lepra afectează încă mulți oameni în cele mai sărace țări din Africa și Asia de Sud, el doreste să ajungă cu Evanghelia la cei care suferă de această boală pentru a le salva sufetele. Rugati-va pentru aceste suflete chiar acum. Rugati-va ca Dumnezeu sa-i salveze si să-i mantuiasca. Dumnezeu sa se indure de ei! AMIN!

Cititi si Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. „NICIODATĂ nu o să pun gura pe așa ceva”. Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, șuncă sau Kaizer. SHARE SĂ AFLE TOATĂ LUMEA!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Semințele care refac funcția ficatului, pancreasului și rinichilor, prevenind diabetul – cum se folosesc?

Semintele de mei nu se afla printre semintele populare atunci cand vine vorba despre sanatate, ...